Hästklink i Hudiksvall och Söderhamn

Jag heter Sigurjon Einarsson och är uppvuxen på en stor hästgård på Island, där vi hade 200 hästar. Hela mitt liv har jag jobbat med hästar, tränat och tävlat. Jag har även jobbat som hovslagare i 15 år och har stor kunskap om hovar och hältor.

Efter veterinärexamen började jag på Mälarens Hästklinik utanför Sigtuna och jobbade där tills jag åkte till Island för att jobba på en av dom ledande hästklinikerna och stuterierna. Efter Island började jag på västkusten och Ale djurklinik och kort därefter blev jag värvad av Hallands djursjukhus.

Idag driver jag Hammering Hästklink i Hudiksvall. Lokalerna ägs av travtränaren Jan-Olov Persson. På kliniken erbjuder vi idag det mesta i behandlingsväg: röntgen, ultraljud, hovslagare, hals- och munkoll, blodanalyser, besiktningar och stående operationer. I anslutning till kliniken har vi byggt ett ridhus där vi bland annat utför ridprov.

Under 2018 kommer jag att öppna ytterligare en klink, i Söderhamn på min gård. I dagsläget erbjuder jag vård och enklare behandling för inneliggande hästar.

Kontakt för rådgivning, tidsbokning eller vid akuta händelser.
Assistent Ulrika 0768 83 43 58 för tidsbokning
Sigurjón Einarsson (Sisso) tel. 0703 87 28 32